KENFOOD, Ψωμί χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη LOW G.I. από την Κenfood

Πηγή φυτικών ινών, με βιταμίνες Β και ιχνοστοιχεία

H KENFOOD λανσάρει στην αγορά το νέο ψωμί Low G.I. χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη<54, σε μορφή έτοιμου μείγματος για την εύκολη και σίγουρη παρασκευή του. Το ψωμί Low G.I. είναι πηγή φυτικών ινών, εμπλουτισμένο με βιταμίνες της σειράς Β και ιχνοστοιχεία. Βάσει της κλινικής μελέτης που διεξήχθη από το Διαβητολογικό Αθηνών, το ψωμί Low G.I. πρέπει να καταναλώνεται μέσα στα πλαίσια μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής κατάλληλη για διαβητικούς. Σας προτείνουμε να εντάξετε το Low G.I. στην γκάμα των προϊόντων σας, για να καλύψετε τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των πελατών σας που αναζητούν προϊόντα χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη. Για να δοκιμάσετε το ψωμί χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη ζητήστε δείγμα προϊόντος από τους πωλητές της KENFOOD.

 

Σχολιάστε