ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Α.Ε., Ψωμί ολικής άλεσης GerstenWonne

Ένα προϊόν με φυσικό και θρεπτικό χαρακτήρα

Κριθάρι για ψωμί πλούσιο σε β-γλυκάνες. Αυτή η μοναδική ποικιλία, η οποία είναι πλούσια σε φυτικές ίνες (β-γλυκάνες), αναπτύχθηκε ως αποτέλεσμα εξέλιξης από το παραδοσιακό κριθάρι. Το κριθάρι αρτοποιίας δεν προσελκύει μόνο το ενδιαφέρον, αλλά επιτρέπει την παραγωγή ενός διαφορετικού, πλούσιου ψωμιού.
Όλυρα (σπελτ) – ένας αρχαίος κόκκος σιτηρού. Οι διατροφολόγοι τονίζουν την θρεπτική αξία της όλυρας, η οποία είναι υψηλή σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και ανόργανες ουσίες. Η πρωτεΐνη της όλυρας θεωρείται εύπεπτη.
Ηλιόσποροι – Δημοφιλείς σπόροι. Αυτά τα κορυφαία σε ποιότητα σπόρια είναι πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, ανόργανα άλατα και βιταμίνες Β. Λόγω της πολύτιμης θρεπτικής αξίας τους και της ευχάριστης γεύσης τους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές εφαρμογές.
Σπόροι κολοκύθας – κάτι περισσότερο από ένα απλό έλαιο. Το σπορέλαιο από κολοκυθόσπορους, είναι πιθανόν το πιο γνωστό που χρησιμοποιείται στην μαγειρική. Ωστόσο, αυτοί οι σπόροι έγιναν ευπρόσδεκτοι στην αρτοποιία, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, πρωτεΐνες και μεταλλικά στοιχεία, όπως σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο.
Όλα αυτά τα συστατικά περιέχονται στο νόστιμο ψωμί ολικής άλεσης με ισορροπημένο διατροφικό χαρακτήρα.

ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Α.Ε.

Σχολιάστε