LAOUDIS CHEF ACADEMY: Δυναμική έναρξη

Με µεγάλη επιτυχία και πολύ δυναμικά ξεκίνησε τη λειτουργία της η LAOUDIS CHEF ACADEMY. H νέα τεχνική ακαδημία ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού της Laoudis Foods μέσα στον Μάιο 2017, δηλαδή μόλις στον πρώτο μήνα λειτουργίας της, κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον και τις θετικές εντυπώσεις, περισσότερων από 30 επαγγελματιών ζαχαροπλαστών και gelatieri. Η θεματολογία των πρώτων σεμιναρίων περιελάμβανε δύο τμήματα για παραγωγή artisan gelato, βασική και προχωρημένη εκπαίδευση στο παγωτό από τον maestro gelatieri κ. Massimo Vasini, δύο τμήματα για πάστα ζάχαρης, μέση και προχωρημένη εκπαίδευση στις νέες τάσεις για γαμήλιες τούρτες με την πολυβραβευμένη ιταλίδα cake designer κ. Cecilia Campana, καθώς και γαλλική παραδοσιακή ζαχαροπλαστική από έναν μετρ του είδους, το φημισμένο Γάλλο MOF κ. Bruno Pastorelli (στην εικόνα, στο κέντρο).

Οι συμμετοχές σε κάθε τμήμα είναι αυστηρά έως 8 άτομα, καθώς το βάρος δίνεται στην πρακτική άσκηση και εφαρμογή, έτσι ώστε ο εκπαιδευόμενος να μπορέσει να εφαρμόσει την επόμενη κιόλας ημέρα στο δικό του κατάστημα όλες τις χρήσιμες γνώσεις που έλαβε. Τα επόμενα σεμινάρια της σχολής είναι προγραμματισμένα για τις αρχές Σεπτέμβρη 2017, με θέματα “Τάρτες και γλυκά απ’ όλο τον κόσμο” και “Ζαχαροπλαστική με Σοκολάτα” από τον MOF B. Pastorelli και Ζαχαρόπαστα “Η Αρχή” και “Τούρτες Γενεθλίων” (Τ. Μεγαλοοικονόμου), ενώ τα πρώτα  τμήματα αρτοποιίας προβλέπεται να ξεκινήσουν από την αμέσως επόμενη χρονιά.

Σχολιάστε