Laoudis Chef Academy – Ραντεβού το 2018

«Τάρτες και γλυκά απ’ όλο τον κόσμο» στις 5, 6 και 7 Σεπτέμβρη (εικόνα) και «Σοκολάτα» στις 3, 4 και 5 Οκτώβρη, ήταν τα δύο 3ήμερα σεμινάρια παραδοσιακής ζαχαροπλαστικής από το Γάλλο MOF κ. Bruno Pastorelli, τα οποία ολοκλήρωσαν τον πλούσιο πρώτο εκπαιδευτικό κύκλο της νεοσύστατης τεχνικής ακαδημίας της Laoudis Foods, της Laoudis Chef Academy. Μια γεμάτη εκπαιδευτική χρονιά, όπου περιελάμβανε εκπαίδευση στο Παγωτό (Vassini), Ζαχαρόπαστα (Cabbana, Μεγαλοοικονόμου) και φυσικά Ζαχαροπλαστική (MOF Pastorelli). Ογδόντα ξεχωριστοί ζαχαροπλάστες και gelatieri επένδυσαν στην καινοτόμα σχολή με τους φημισμένους chef εκπαιδευτές και -κρίνοντας και από τα σχόλια στο βιβλίο εντυπώσεων της Ακαδημίας- δικαιώθηκαν 100%. Ο νέος κύκλος σεμιναρίων της σχολής ξεκινά στις αρχές του 2018, με ένα πλούσιο θεματικά πρόγραμμα, το οποίο για τη νέα χρονιά θα περιλαμβάνει και σεμινάρια αρτοποιίας. Θυμίζεται ότι η Laoudis Chef Academy διαθέτει τμήματα για κάθε επίπεδο τεχνικής εκπαίδευσης (βασική, μέση και προχωρημένη), πλούσια θεματολογία βασισμένη στις ανάγκες της αγοράς, ολιγοήμερη διάρκεια εφικτή στους επαγγελματίες και το κυριότερο, εστιάζει στην άριστη πρακτική εξάσκηση και άμεση εφαρμογή των γνώσεων που θα αποκτηθούν. Έτσι, κάθε ενότητα/σεμινάριο περιλαμβάνει αυστηρά μόνο 8 εκπαιδευόμενους, γεγονός που καθιστά τις θέσεις πραγματικά ανάρπαστες. Όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς (2018) μπορούν να επικοινωνούν με την Γραμματεία της Laoudis Chef Academy ή να επισκεφθούν τον τομέα της σχολής στην ιστοσελίδα της Laoudis.gr.

Σχολιάστε