LAOUDIS FOODS: Σεμινάρια-Επιδείξεις αρτοποιίας 2016-2017

Με θέμα «Παράδοση και Καινοτομία», πραγματοποιήθηκαν στα τέλη του Σεπτέμβρη 2016, οι φετινές επιδείξεις αρτοποιίας της LAOUDIS FOODS στην Αθήνα, στο φιλόξενο Innovation & Training Center της εταιρείας στο Πικέρμι και στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki. Η πλούσια δίωρη παρουσίαση των τεχνικών συμβούλων αρτοποιίας, περιελάμβανε και αυτή τη χρονιά την εκτέλεση πέντε νέων πρωτότυπων συνταγών για νέα ψωμιά και νέα αρτοσκευάσματα για σνακ, «ζωντανά» μπροστά στους επισκέπτες-επαγγελματίες, καθώς και τη γευστική δοκιμή πλήθους πρόσθετων σνακ, ψωμιών και γλυκών φούρνου, στον πολύ πλούσιο μπουφέ της εκδήλωσης. Φυσικά και η φετινή παρουσίαση βασίστηκε στις πρώτες ύλες των δύο μεγάλων ευρωπαίων παραγωγών υλών αρτοποιίας που αντιπροσωπεύει επίσημα η LAOUDIS FOODS στην Ελλάδα, των εταιρειών IREKS και IRCA. Φέτος, όπως μαρτυρά και ο τίτλος της εκδήλωσης, το ενδιαφέρον εστιάστηκε τόσο σε παραδοσιακά αρτοσκευάσματα, όπως η γαλλική μπαγκέτα – σάντουιτς, το ψωμί για χειροποίητα burgers κλπ, όσο και σε καινοτόμα προϊόντα, όπως το νέο ΨΩΜΙ ΜΕ ΚΙΝΟΑ QUINOA-BREAD, το ΨΩΜΙ ΜΕ ΦΥΤΡΟ KEIMKORN κ.α. Μέσα στους επόμενους μήνες, αντίστοιχες επιδείξεις αρτοποιίας θα πραγματοποιηθούν από την Laoudis Foods και σε πολλές άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Σχολιάστε