issuu link

64. Μάιος – Ιούνιος 2012

Καλοκαίρινή Ανάπαυλα, Ανασυγκρότηση και Επάνδρωση.

Η καλοκαιρινή περίοδος είναι μια ιδιαίτερη εποχή για κάθε επαγγελματία. Έχοντες ήδη μπει επίσημα στις πρώτες καλοκαιρινές μέρες και με τις εργασίες να βρίσκονται στο αποκορύφωμα, η νέα περίοδος αναμένεται έντονη και απαιτητική. Ανεμένοντας με αγωνία τις εξελίξεις στο ευρύτερο οικονομικο-πολιτικό σκηνικό της χώρας, αλλά και με σημαντικές εξελίξεις μέσα στον ίδιο τον κλάδο της Αρτοποιίας και των Τροφίμων, οι καλοκαιρινοί μήνες έρχονται να θέσουν τις βάσεις για τον οπόλοιπο χρόνο. Μέσα σε ένα κλίμα αβεβαιότητας αλλά και συγκρατημένης αισιοδοξίας οι Αρτοποιοί συνεχίζουν δυναμικά τις εργασίες τους. Ο Αρτοποιός και η Δουλειά του, στο τρέχον τεύχος, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εποχή, τις δραστηριότητες και τα πρϊόντα που θα δώσουν ώθηση στις εργασίες και αποτελεί σημαντικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία.

Με τη σημαντική στροφή στην εγχώρια αγορά και τις πολλαπλές κινήσεις για την τόνωση της ελληνικής παραγωγής σε κάθε επίπεδο, ο Αρτοποιός και η δουλειά του, δίνει το στίγμα και συστήνει τα προϊόντα και τους επαγγελματίες που σήμερα έχουν προτάσεις και δίνουν λύσεις για κάθε ανάγκη και απαίτηση. Παράλληλα, ανοίγοντας για άλλη μια φορά την πόρτα στην ηλεκτρονική εποχή, επαγγελματίες και αναγνώστες του περιοδικού έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τα νέα προϊόντα και την αγορά, να βρίσκουν συνεργάτες και προτάσεις μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα FRESHBAKERY.GR. Δείτε, βρείτε ενημερωθείτε για την αγορά και τον κλάδο της Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής, γνωρίστε τα πρϊόντα κα τις τεχνικές και ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις.

Καλό Καλοκαίρι!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.