issuu link

88. Μάιος – Ιούνιος 2016

Μετά το τέλος της πασχαλινής περιόδου, που χαρακτηρίζεται από μία έντονη κινητικότητα για τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, ακολουθεί η προετοιμασία των επαγγελματιών για τον ερχομό του καλοκαιριού. Η καλοκαιρινή περίοδος απαιτεί την αναδιοργάνωση των βιτρινών, των καταστημάτων αλλά και της εμπορικής στρατηγικής του επαγγελματία.

Το περιοδικό που κρατάτε στα χέρια σας  στοχεύει στο να παρέχει δυναμικές προτάσεις αλλά και έξυπνες λύσεις σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου για την έναρξη αυτής της περιόδου. Με όλα τα νέα από την αγορά και τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, αλλά και με πολύ ενδιαφέροντα άρθρα για τα Light γαλακτοκομικά προϊόντα, την τεχνολογία αργής ωρίμανσης αλλά και για την  ένωση της απόλαυσης και της υγείας σε ότι αφορά το ψωμί και όπως πάντα, με γευστικές και πρωτότυπες συνταγές, το τεύχος 88 του περιοδικού «Ο Αρτοποιός και η δουλειά του», θα αποτελέσει τον σημαντικότερο επαγγελματικό σύμμαχό σας για το φετινό καλοκαίρι.

Καλό καλοκαίρι!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.