Μεγάλη στρατηγική συνεργασία στον χώρο της αρτοποιίας για τη FAMA FOOD SERVICE AE

Το 2017 σηματοδοτεί μια νέα και ελπιδοφόρα στρατηγική συνεργασία για την εταιρεία FAMA FOOD SERVICE AE στον τομέα των μιγμάτων αρτοποιίας-βελτιωτικών-προζυμιών-διακοσμητικών σπόρων, με την καταξιωμένη εταιρεία ULDO BACKMITTEL.
H εταιρεία ULDO BACKMITTEL ιδρύθηκε το 1960 στο Neu Ulm της Γερμανίας. Κατά τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της ήταν μία μεσαίου μεγέθους παραγωγική εταιρεία πρώτων υλών βιοτεχνικής αρτοποιίας. Ωστόσο, η δεκαετία του ’80 έφερε την έκρηξη, η εταιρεία εξαγοράστηκε από τον Walter Feucht, τον σημερινό Πρόεδρο και πατέρα της επιτυχίας της ULDO. Χάρη σε αυτόν καθιερώθηκαν υψηλής ποιότητας επώνυμα προϊόντα που «δεν είναι απλά ένα άλλο είδος ψωμιού, αλλά ένας τρόπος ζωής», όπως λέει ο ίδιος.
Με τη συμμετοχή αστέρων του αθλητισμού, η ULDO προώθησε όχι μόνο το ίδιο το ψωμί, αλλά κάτι πιο σημαντικό, έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Μάρκες όπως οι: Jogging®, Balanza®, Bosman έγιναν γνωστές και σχετίζονται με τον υγιεινό τρόπο ζωής. Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι να παραδίδει στον πελάτη το καλύτερο προϊόν και να είναι ο ηγέτης της ποιότητας. Η ULDO καινοτομεί αφουγκραζόμενη έγκαιρα τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, μειώνοντας στο ελάχιστο την περιεκτικότητα του αλατιού, επιτυγχάνοντας ποσοστό κάτω του 1,7% στο σύνολο των μιγμάτων της.
Η υγιεινή επιλογή στα μίγματα αρτοποιίας.

Σχολιάστε