Μίγμα ΑΚΤΙΝΑ για την παρασκευή Κορμού Σοκολάτας

Χαρακτηριστικά
Το νέο προϊόν για Κορμό Σοκολάτας AKTINA προσφέρει μεγάλη ευκολία στον επαγγελματία. Είναι σε μορφή πάστας και μόνο με την προσθήκη μπισκότων ΠΤΙ ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ μπορείτε να ετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα γευστικό, παραδοσιακό κορμό. Το προϊόν προφυλάσσει το μπισκότο από την υγρασία του ψυγείου διατηρώντας το τραγανό.

Εφαρμογές
Το νέο προϊόν είναι επίσης ιδανικό και για πληθώρα εφαρμογών στη ζαχαροπλαστική όπως σε κεράσματα, τρουφάκια, καριόκες κλπ.

Οδηγίες παρασκευής/ χρήσης
Αναμιγνύετε 1 kg μίγμα με 450g κομμάτια μπισκότο. Γεμίζετε τη φόρμα και τοποθετείτε στο ψυγείο. Για μεγαλύτερη ευκολία στο ανακάτεμα, μπορείτε να τοποθετήσετε την πάστα για λίγα δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων.

Συνταγή για τρουφάκια
Αναμιγνύουμε 1kg μίγμα με 450g τριμμένο μπισκότο. Γεμίζουμε φόρμες σιλικόνης σε σχήμα μικρής μπάλας ή τοποθετούμε το μίγμα στο ψυγείο για 10’. Έπειτα βγάζουμε το μίγμα από το ψυγείο και πλάθουμε στρογγυλά τρουφάκια στο επιθυμητό μέγεθος. Ντεκοράρουμε με κακάο ΑΚΤΙΝΑ, ή επικαλύπτουμε με απομίμηση Special No32 ή λευκή σοκολάτα ΑΚΤΙΝΑ, ξηρούς καρπούς, δημητριακά ή άλλο ντεκόρ της επιλογής μας και ξανατοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσουν. Τα τρουφάκια διατηρούνται εντός ψυγείου.

Σχολιάστε