Μίγμα για Σουφλέ

Xαρακτηριστικά

To Μίγμα για Σουφλέ ΑΚΤΙΝΑ αποκτά κατά το ψήσιμο συμπαγή δομή εξωτερικά, ενώ εσωτερικά υπάρχει καρδιά πλούσιας σοκολάτας που ρέει με το βύθισμα του κουταλιού.

Το μίγμα είναι εύκολο στην παρασκευή του και μπορεί να διατηρηθεί τόσο στην ψύξη όσο και την κατάψυξη. Ακόμα και μετά την απόψυξη, δίνει εξαιρετικής ποιότητας γευστικά και αισθητικά αποτελέσματα.

  • Μπορούμε να αποθηκεύσουμε στην κατάψυξη το προϊόν μας άψητο και όταν θελήσουμε το ψήνουμε απευθείας, χωρίς ξεπάγωμα.
  • Μπορούμε να έχουμε το προϊόν μας ήδη ψημένο, αποθηκευμένο στην κατάψυξη και απλώς το θερμαίνουμε για 20’’ στα μικροκύματα.

Προετοιμασία

Το Μίγμα για σουφλέ ΑΚΤΙΝΑ προσφέρει ευκολία στην παρασκευή, ενώ απαιτεί ελάχιστα επιπλέον υλικά, χωρίς την προσθήκη αυγού.

Αναμιγνύοντας σε μπωλ το Μίγμα για Σουφλέ με καυτό νερό, ηλιέλαιο και σοκολάτα έχετε εύκολα και γρήγορα το μίγμα έτοιμο για ψήσιμο.

Μοιράζετε στα φορμάκια, τοποθετείτε στο φούρνο και σε 8-9 λεπτά (για 100γρ προϊόντος) έχετε έτοιμα τα γευστικότερα σουφλέ που φτιάξατε ποτέ.

Σημείωση

Γεμίζουμε τα φορμάκια στο ύψος που επιθυμούμε λαμβάνοντας υπόψη ότι παίρνει ελάχιστο όγκο κατά το ψήσιμο.

Πρόταση

Προσθέτοντας στο Μίγμα για Λευκό Σουφλέ χυμό φρούτων μπορούμε να παρασκευάσουμε Σουφλέ με γεύση Πορτοκάλι, Fraboise, Blackberry, Λεμόνι ή οποιαδήποτε άλλη γεύση της αρεσκείας μας.

Tip!

Προσθέστε τα αντίστοιχα χρώματα ζαχαροπλαστικής για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πρόταση σερβιρίσματος

Μπορείτε να το γαρνίρετε με κρέμα σαντιγί ή να το συνδυάσετε ιδανικά με παγωτό. Σερβίρεται επίσης σε μικρές μερίδες 30gr, ως συνοδευτικό ροφημάτων.

 

Σχολιάστε