Μίγμα για Τσουρέκι Ανατολίτικο

Xαρακτηριστικά

Το νέο μίγμα ΑΚΤΙΝΑ για την παρασκευή αφράτου και μυρωδάτου παραδοσιακού τσουρεκιού, προσδίδει έντονο άρωμα, πλούσια γεύση και συνεκτική δομή με καλό σχοίνιασμα. Το τελικό προϊόν διατηρεί τη φρεσκάδα και τα αρώματά του, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το μίγμα έχει μεγάλες αντοχές σε όλα τα στάδια της αρτοποίησης. Στο ψήσιμο παίρνει καλό όγκο σχηματίζοντας έντονες καμπύλες.

Προετοιμασία

Το νέο μίγμα προσφέρει ευκολία στην παρασκευή, καθώς απαιτεί ελάχιστα επιπλέον υλικά. Προσθέτοντας μόνο μαγιά και νερό, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, έχουμε τέλειο, σίγουρο και σταθερό αισθητικό και γευστικό αποτέλεσμα, που η ποιότητα όλων των μιγμάτων ΑΚΤΙΝΑ εγγυάται.

Πρόταση

Για να απογειώσετε την εμφάνιση των τσουρεκιών σας, μπορείτε να επικαλύψετε με τα νέα Covering Dark-Ganache & Covering White-Ganache AKTINA. Τα Coverings έχουν τέλεια επικαλυπτικότητα αφήνοντας μια λεπτή στρώση στο τελικό προϊόν, προστατεύοντάς το και χαρίζοντας του ξεχωριστή σοκολατένια γεύση.

Χρήση

Αφήνουμε τα τσουρέκια να κρυώσουν καλά. Ζεσταίνουμε τα Coverings στους 32-38oC και επικαλύπτουμε. Το προϊόν δεν σπάει πάνω από τους 12oC και δεν κολλάει πάνω από τους 25oC, ενώ είναι κατάλληλο και για συσκευασία κάτω από τους 25oC.

 

Σχολιάστε