ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕΤ – Νέες τούρτες

Οι “βασίλισσες” των γλυκών, η τούρτα αμυγδάλου και η τούρτα σοκολατίνα, “φορούν” τα καλύτερα συστατικά όπως κρέμα γάλακτος και αλεύρι σίτου και σας υπόσχονται μεγάλες στιγμές απόλαυσης. Α) Τούρτα Αμυγδάλου Συστατικά: Αλεύρι σίτου, κρέμα γάλακτος, ζάχαρη, αυγά, λικέρ αμαρέτο και αμυγδαλόψυχα. Β) Τούρτα Σοκολατίνα Συστατικά: Αλεύρι σίτου, κρέμα γάλακτος, ζάχαρη, αυγά, κακάο, λικέρ αμαρέτο και σοκολάτα.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕΤ

Σχολιάστε