ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ: Γευστικές δοκιμές εδεσμάτων με αλεύρι ΖΗΝ

Η «Μύλοι Λούλη» επιδιώκοντας οι καταναλωτές να γνωρίσουν και να γευτούν τα εδέσματα με αλεύρι ΖΗΝ από δίκοκκο σιτάρι, διοργάνωσαν γευστικές δοκιμές σε διάφορα αρτοποιεία στην Αττική. Καθημερινά, οι τεχνικοί σύμβουλοι των «Μύλων Λούλη» επισκέπτονταν τους αρτοποιούς όπου θα πραγματοποιούνταν οι γευστικές δοκιμές και προετοίμαζαν μαζί τα νέα προϊόντα. Στην συνέχεια, προσωπικό πλήρως ενημερωμένο γύρω από το δίκοκκο σιτάρι, την ιστορία του και τα διατροφικά του πλεονεκτήματα, προσέφερε στους καταναλωτές να δοκιμάσουν ψωμί και κριτσίνια με αλεύρι ΖΗΝ, μοιράζοντάς τους έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Η ενέργεια στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς οι καταναλωτές βρήκαν ιδιαίτερα γευστικά και νόστιμα τα νέα προϊόντα από δίκοκκο σιτάρι ενώ οι περισσότεροι τα αγόραζαν επιτόπου. 

Σχολιάστε