Νέα Σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής από την ECOLE LENÔTRE και την ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ φιλοξενεί και πάλι το διάσημο pastry chef Gilles Maisonneuve της διεθνούς φήμης γαλλικής σχολής ECOLE LENÔTRE για τη διεξαγωγή υψηλού επιπέδου επιμορφωτικών σεμιναρίων με θέμα: Μοντέρνα Γαλλική Ζαχαροπλαστική. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στα CENTER OF GASTRONOMY και στο τέλος δίδεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Η διάρκεια είναι τέσσερις ημέρες και ο αριθμός των θέσεων περιορισμένος. Στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 4-7 Οκτωβρίου και στην Αθήνα στις 11-14 Οκτωβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές τηλεφωνήστε στα τηλέφωνα: 2310 570121 & 210 2419700. Βασική προϋπόθεση για την εξέλιξη κάθε επαγγελματία είναι η σύγχρονη γνώση και η υψηλή τεχνογνωσία.

Σχολιάστε