Νέο κατάστημα ΜΥΛΩΝΑ στην Πάτρα από την TECH COOL KONDILIS

Ένα νέο χώρο εγκαινίασε η οικογένεια ΜΥΛΩΝΑ στην Πάτρα, στο κέντρο της πλ. Υψηλών Αλωνίων, παράλληλα με την συνεργασία της με την TECH COOL KONDILIS. H εταιρεία ανέλαβε την εκπόνηση της μελέτης και το σχεδιασμό του χώρου σε συνεργασία με την RJ ERGON Constr, επίσημη αντιπρόσωπο της TECH COOL KONDILIS στο Νομό Αττικής. Το νέο αυτό κατάστημα αποτελεί  ένα all day concept με γευστικές προτάσεις όλη την ημέρα με τα γνωστά χειροποίητα σφολιατοειδή της οικογένειας, τα αρτοποιήματα, κρύες γευστικές απολαύσεις καθώς και γλυκά, παγωτά, όλα παραγωγής  από το εργαστήριο της οικογένειας.

Στο συγκεκριμένο πρότζεκτ  η TECH COOL KONDILIS χρησιμοποίησε βιτρίνες ψυχώμενες με 4 ράφια προβολής (όλα ψυχώμενα) με διπλά θερμαινόμενα κρύσταλλα για την αποφυγή συμπυκνωμάτων και καλύτερης μόνωσης του ψυγείου. Πρόκειται για κατασκευή με φωτισμό led, υγρασίες υψηλού δείκτη και χαμηλές θερμοκρασίες για την άριστη διατήρηση των προϊόντων. Επίσης χρησιμοποιήθηκαν οι βιτρίνες COSMO από την ΟRION  ITALIA.

Τα γήινα χρώματα σε αντίθεση με το έντονο μαύρο και κόκκινο δίνουν μία ιδιαίτερη αίσθηση στο χώρο, κάνοντας ταυτόχρονα χαρούμενη την παραμονή των πελατών για να απολαύσουν και να γευθούν τις δημιουργίες ΜΥΛΩΝΑ κάθε μέρα, από πολύ πρωί.

Σχολιάστε