Open forum στην Αθήνα από τη Sefco Zeelandia

Ανοιχτό forum αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και σνακ διοργάνωσε η εταρία Sefco Zeelandia στο Κέντρο Τεχνικών Εφαρμογών της στα Σπάτα. Νέες προτάσεις, σύγχρονες τάσεις, καινοτομικές λύσεις και δημιουργικές ιδέες κυριάρχησαν για ακόμη μια φορά σε μία εκδήλωση που αποτελεί πλέον θεσμό για την εταιρία και στην οποία παρευρέθηκαν πάνω από 400 επαγγελματίες πελάτες και συνεργάτες από όλη την Ελλάδα.

Κεντρική θέση στο χώρο κατείχε η νέα ολοκληρωμένη οικογένεια προϊόντων Dinkel που προσφέρει στους επαγγελματίες τη δυνατότητα για απεριόριστη ποικιλία σε ψωμιά, αρτοσκευάσματα, σνακ και γλυκά. Στον τομέα της αρτοζαχαροπλαστικής, εντυπωσίασε το νέο Karidi Primo το οποίο παρουσιάστηκε σε ποικιλία εφαρμογών (παραδοσιακή καρυδόπιτα με αυθεντικά χαρακτηριστικά, πολίτικη καρυδόπιτα, muffins, νουά, cookies, κορμός καρυδιού, κ.ά.), καθώς και το νέο Softy που αποτελεί την πλέον σύγχρονη τάση για λαχταριστά φουρνιστά snack μαγιάς. Η ζαχαροπλαστική τέχνη ξεχώρισε με το νέο αφράτο τραγανό μαύρο μπισκότο σε σάλτσα σοκολάτας, Choco Bisc Patisserie, για χρήση και στο παγωτό, το οποίο και παρουσιάστηκε σε περίτεχνες εφαρμογές, καθώς και με τις νέες γεύσεις μπανάνα και μέλι της οικογένειας επικαλυπτικών Masca.

Σχολιάστε