Παρουσιάσεις νέων παγωτών MEC3 2017 από τη LAOUDIS FOODS

H LAOUDIS FOODS, η εταιρεία που αντιπροσωπεύει τις κορυφαίες ύλες παγωτού της ιταλικής MEC3 στην ελληνική αγορά, έδωσε για μια ακόμα χρονιά τη δυνατότητα στους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα, όπου και αν εδρεύουν, να δουν και να γευτούν σε μια εκδήλωση αρκετά κοντά τους όλα τα νέα παγωτά της MEC3 για το 2017. Ύλες για νέα παγωτά, αλλά και ζαχαροπλαστική, οι οποίες παρουσιάστηκαν πρώτη φορά στις φετινές SIGEP και ARTOZA 2017. Φέτος, εκτός από τους συνήθεις “προορισμούς” του Innovation & Training Center, δηλαδή Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, παρουσιάσεις έλαβαν επίσης χώρα και στη Ξάνθη και το Βόλο. Επίσης εκκρεμεί το φόρουμ παγωτού-ζαχαροπλαστικής, εντός του μήνα, στα Ιωάννινα. Τα προϊόντα που κέντρισαν το ενδιαφέρον των τοπικών gelatieri, ήταν το νέο Cookies Spicy, οι δύο νέες κρέμες πραλίνες Quella Crunchy και Quella Milky, το Extra Blond, το λαμπερό κόκκινο variegato Fiordi Cranberry, οι δύο νέες προσθήκες, βατόμουρο και μπανάνα, της φρουτένιας σειράς σορμπέ Granfrutta και βέβαια οι αναγεννημένες “παραδοσιακές” προτάσεις της MEC3, όπως το Brownie, το Dacquoise και το Red Velvet. Να σημειώσουμε ότι στις επιδείξεις παγωτού, έγινε και η παρουσίαση της νέας σχολής της εταιρείας LAOUDIS CHEF ACADEMY και ειδικότερα των δύο τμημάτων-σεμιναρίων για ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΡΕΣΚΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ (βασική και μέση εκπαίδευση) τα οποία ξεκινούν στην Αθήνα στις αρχές Μαΐου, υπό την καθοδήγηση του Maestro Gelatiere της ιταλικής “Scuola Internazionale di Gelato” κου Massimo Vasini. Περισσότερα για τη νέα καινοτόμα Ακαδημία της Laoudis Foods μπορείτε να διαβάσετε στο ειδικό θέμα που θα βρείτε σε άλλη σελίδα του περιοδικού.

Σχολιάστε