header

Προζυμένιο από θυμάρι



Περιγραφή

Δοκιμάζοντας αυτό το υπέροχο ψωμί, σίγουρα θα σταθούμε στο εξαιρετικό του άρωμα με μια απαλή και ευχάριστη γεύση προζυμιού. Είναι ένα ψωμί κατάλληλο για μαζική αλλά και βασική παραγωγή στο αρτοποιείο σας. Μπορεί να αντικαταστήσει το κλασικό χωριάτικο ψωμί και να δώσει άνοδο στις πωλήσεις σας με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Υλικά

Εκτέλεση

Σαν βάση έχουμε ένα αλεύρι τύπου Τ. 70% και αλεύρι τύπου Μ κίτρινο. Στο μίγμα αυτό προσθέτουμε προζύμη από θυμάρι. Η παραγωγή είναι εύκολη και απροβλημάτιστη και η διατηρησιμότητα του φτάνει τις 3 ημέρες.

Μέθοδος παραγωγής της προζύμης

 

Μέθοδος παραγωγής του ψωμιού

Υλικά

10% (ή 1 κιλό) αλεύρι Τ. 70% μαλακό, 90% (ή 9 κιλά) αλεύρι τύπου Μ κίτρινο, 30% (ή 3 κιλά) προζύμη από θυμάρι, 1,6% (ή 160 γρ.) αλάτι, 0,7 (ή 70 γρ.) μαγιά, 2% (ή 200 γρ.) ελαιόλαδο, 70 % (ή 7 κιλά) νερό κρύο

Εκτέλεση

Καλή επιτυχία!

Συγγραφέας: