ΛΙΑΚΟΣ ΨΥΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝ. ΕΠΕ – Εντοιχιζόμενες Βιτρίνες Quadro Wall Ιταλίας

Η Liakos, έψαξε, δοκίμασε και σας προτείνει τις Εντοιχιζόμενες Βιτρίνες Quadro Wall. Η σειρά που παρέχει στους σχεδιαστές και στους τελικούς χρήστες μοναδικές, πρωτότυπες λύσεις, ιδανικές για να δώσουν μια μοναδική και αποκλειστική ταυτότητα σε οποιαδήποτε ρύθμιση.

Μια φιλοσοφία της οικογένειας HEEGEN,  που αναπτύχθηκε για να ανταποκριθεί στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της και από την οποία προέκυψε η Σειρά Quadro Wall. Σχεδιασμένη όχι μόνο για να εκτελέσει μια τεχνική λειτουργία, αλλά κυρίως, ως συμπλήρωμα στην επίπλωση. Μια ολοκληρωμένη συλλογή που ενισχύει κάθε μικρή λεπτομέρεια. Ένα αντικείμενο σύμφωνα με τις νέες τάσεις, για κάθε ρύθμιση στην επίπλωση και στη διακόσμηση.

HEEGEN the family evolution

Οι Βιτρίνες Quadro Wall είναι πλήρως εντοιχιζόμενες, με επιπλέον ανανεωμένο και βελτιωμένο LED φωτισμό, με καινούργιο ηλεκτρονικό έλεγχο με οθόνης αφής και καινοτόμα No – Fog  διπλά τζάμια «αντί – θαμβωτικά» που απομακρύνουν εντελώς το πρόβλημα του θαμπώματος. Ολόκληρη η σειρά είναι εξοπλισμένη με ψυκτικό σύστημα που χρησιμοποιεί ψυκτικό αέριο χωρίς CFC, με χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο, κατασκευασμένη με ανακυκλώσιμα υλικά και διπλά τζάμια σύμφωνα με το πρότυπο UNI EN 1279.

Όλα αυτά τα νέα χαρακτηριστικά έχουν επίσης το πλεονέκτημα της σημαντικής μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας και κατά συνέπεια, εξασφαλίζουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Το ιδανικό πλαίσιο για κάθε προϊόν που θα διεγείρει τη φαντασία των πελατών σας.

Οι Εντοιχιζόμενες Βιτρίνες QUADRO WALL της Silfer by Heegen προσγειώθηκαν και στην Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία!

Μπορείτε να δείτε από κοντά τις Εντοιχιζόμενες Βιτρίνες Quadro Wall, σε μία από τις πιο πρόσφατες εγκαταστάσεις στο Νέο Υποκατάστημα Χριστοδούλου – Άρτιστον στην Αθήνα και στην έκθεση των γραφείων της Liakos Cooling Systems στην Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες και νέα από την εταιρία ακολουθήστε της σελίδα της στο facebook.

QUADRO WALL CHOCOLATE QUADRO WALL GELATO QUADRO WALL PASTRY

 

Σχολιάστε