Κριτσίνια τυριού

Τα κριτσίνια είναι μια τέλεια επιλογή για σνακ, για κάθε ώρα της ημέρας, αλλά και το ιδανικό συνοδευτικό για ντιπ, μεζέδες, σούπες και κοκτέιλ.

  • 2250 γρ. αλεύρι τ.70% μαλακό
  • 500 γρ. κρασί λευκό
  • 250 γρ. κονιάκ
  • 500 γρ. λάδι
  • 250 γρ. μαργαρίνη μαλακή
  • 5 γρ. αλάτι
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • 50 γρ. μπέικιν
  • 25 γρ. σόδα
  • 375 γρ. ρεγκάτο

• Ζυγίζουμε όλα τα υλικά.
• Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό και μόλις σχηματιστεί η ζύμη, τελευταίο προσθέτουμε το ρεγκάτο.
• Κόβουμε σε φυτίλια και πλάθουμε, βουτάμε σε νερό και ρολάρουμε σε τριμμένο τυρί ρεγκάτο με μαυροσούσαμο.
• Τοποθετούμε σε λαμαρίνες με λαδόκολλα, κόβουμε και ψήνουμε στους 200οC για 20’.

sinlg recipes