fbpx

Λαγάνα ολικής άλεσης

Ζυγίζουμε όλα τα υλικά. Ζυμώνουμε για 10΄στην αργή ταχύτητα και 3΄-4΄ στην γρήγορη. Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί πλασμένο σε καρβέλια για 10΄-15΄. Ανοίγουμε σε λαγάνες, ψεκάζουμε με νερό και ρίχνουμε σουσάμι σε όλη την επιφάνεια. Τοποθετούμε σε λαμαρίνες ή τελάρα και στοφάρουμε για 20΄. Ψήνουμε σε έτοιμο φούρνο 200οC για χρόνο ανάλογο του βάρους […]

Υλικά
 2500 g Αλεύρι Ολικής άλεσης
 1500 g Αλεύρι τ.70% λευκό
 1000 g Αλεύρι κίτρινο τ. Μ
 80 g Αλάτι
 80 g Ζάχαρη
 150 g Μαγιά
 2750 g Νερό
Εκτέλεση
1

Ζυγίζουμε όλα τα υλικά. Ζυμώνουμε για 10΄στην αργή ταχύτητα και 3΄-4΄ στην γρήγορη. Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί πλασμένο σε καρβέλια για 10΄-15΄. Ανοίγουμε σε λαγάνες, ψεκάζουμε με νερό και ρίχνουμε σουσάμι σε όλη την επιφάνεια. Τοποθετούμε σε λαμαρίνες ή τελάρα και στοφάρουμε για 20΄.

2

Ψήνουμε σε έτοιμο φούρνο 200οC για χρόνο ανάλογο του βάρους των τεμαχίων.

Ingredients

Υλικά
 2500 g Αλεύρι Ολικής άλεσης
 1500 g Αλεύρι τ.70% λευκό
 1000 g Αλεύρι κίτρινο τ. Μ
 80 g Αλάτι
 80 g Ζάχαρη
 150 g Μαγιά
 2750 g Νερό

Directions

Εκτέλεση
1

Ζυγίζουμε όλα τα υλικά. Ζυμώνουμε για 10΄στην αργή ταχύτητα και 3΄-4΄ στην γρήγορη. Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί πλασμένο σε καρβέλια για 10΄-15΄. Ανοίγουμε σε λαγάνες, ψεκάζουμε με νερό και ρίχνουμε σουσάμι σε όλη την επιφάνεια. Τοποθετούμε σε λαμαρίνες ή τελάρα και στοφάρουμε για 20΄.

2

Ψήνουμε σε έτοιμο φούρνο 200οC για χρόνο ανάλογο του βάρους των τεμαχίων.

Λαγάνα ολικής άλεσης

Τελευταίες συνταγές

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.