Σεμινάρια αρτοποιίας από τους Μύλους Θράκης

Η εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ πραγματοποίησε και αυτήν την χρονιά (2015) τον κύκλο σεμιναρίων αρτοποιίας στη διάρκεια των οποίων έγιναν αναλυτικές παρουσιάσεις που αφορούσαν τόσο τον κλάδο του αλεύρου όσο και την εταιρεία.

Παράλληλα έγινε αναλυτική επιμόρφωση – εκπαίδευση στις Α’ ύλες της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Επίσης παρουσιάστηκαν οι τελευταίες τάσεις της αρτοποιίας με ειδικά προϊόντα, τα οποία ζυμώθηκαν και ψήθηκαν όχι μόνο με την παρουσία των φοιτητών αλλά και με την ενεργό συμμετοχή τους στην παραγωγική διαδικασία.

Τα προϊόντα που έγιναν βασίστηκαν πάνω στη νέα σειρά Όλυρα των Μύλων Θράκης. Πιο συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκαν τα προϊόντα Όλυρα κέικ βανίλιας, κέικ σοκολάτας και Όλυρα Μεσογειακό για την παρασκευή διαφόρων σνακ που μπορούν να εμπλουτίσουν την γκάμα των επαγγελματιών.

Η συγκεκριμένη σειρά ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της αγοράς προς τα αρχαία σιτηρά, με στόχο την επιστροφή στις βάσεις της διατροφής και της γεύσης. Επίσης τα νέα προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα προκειμένου να προσαρμόζονται πλήρως στις καθημερινές ανάγκες για ξεχωριστά τελικά προϊόντα του κάθε επαγγελματία.

Τέλος σε όλες τις σχολές δόθηκαν δωρεάν σακιά 25 κιλών τόσο από κοινά όσο και από εξειδικευμένα άλευρα για τις καθημερινές εκπαιδευτικές ανάγκες των σχολών κατά τη διάρκεια του έτους.

Σχολιάστε