Σεμινάρια ECOLE LENÔTRE Φθινόπωρο – Χειμώνας 2017 από τη ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ οργανώνει νέο κύκλο υψηλού επιπέδου επιμορφωτικών σεμιναρίων με διάσημους pastry chef της γαλλικής σχολής ECOLE LENÔTRE, με την οποία έχει αποκλειστική συνεργασία για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στα CENTERS OF GASTRONOMY στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, έχουν διάρκεια τέσσερις ημέρες και ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Στο τέλος, δίδεται στους συμμετέχοντες πιστοποιητικό παρακολούθησης. Στην Αθήνα έχουν προγραμματιστεί δύο σεμινάρια: «Γλυκά & Αλμυρά Petits Fours» στις 26 -29 Σεπτεμβρίου και «Νέες Τάσεις στη Σοκολάτα» στις 21 – 24 Νοεμβρίου. Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί ένα σεμινάριο με θέμα «Βασική Γαλλική Ζαχαροπλαστική» στις 28 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές επικοινωνήστε με την εταιρία. Η σύγχρονη γνώση και η υψηλή τεχνογνωσία αποτελούν βασική προϋπόθεση για την εξέλιξη κάθε επαγγελματία.

Σχολιάστε