Σεμινάρια Νέων Τεχνικών Γαστρονομίας

Σε ένα πολύ ωραίο και λειτουργικό χώρο για εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις, συνεστιάσεις και άλλες πολυπληθείς εκδηλώσεις, το “οδός Κασσάνδρας” στον Βοτανικό στην Αθήνα, έγιναν και φέτος, από τις 16 έως τις 19 Φεβρουαρίου, εντατικά εκπαιδευτικά σεμινάρια υψηλής και προωθημένης μαγειρικής τέχνης και τεχνικής.

Διοργανώθηκαν από την Gastronomy essentials, με την υποστήριξη του ΣΕΤΕ, σχολών ΑΚΜΗ.

Στα μαθήματα των νέων τεχνικών και τάσεων της αγοράς, συνεισέφερε με την παγκόσμιας εμβέλειας γνώση η Alain Ducasse Foundation Πρέσβης της Electrolux. Βέβαια όλες οι δημιουργίες και τεχνικές εκτελέστηκαν από τα μηχανήματα Electrolux Professional. Δεν θα μπορούσαν να γίνουν με άλλα μηχανήματα λόγω των δυνατοτήτων τους που μόνο η Electrolux παρέχει.

Οι συμμετέχοντες ήταν F&B managers, ιδιοκτήτες εστιατορίων, αναγνωρισμένοι chefs κλπ.

1

Σχολιάστε