Σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής από την ECOLE LENÔTRE και την ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ φιλοξενεί το διάσημο pastry chef Frédéric Bourse της γαλλικής σχολής ECOLE LENÔTRE για τη διεξαγωγή τριών υψηλού επιπέδου επιμορφωτικών σεμιναρίων στα CENTER OF GASTRONOMY στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι τέσσερεις ημέρες και ο αριθμός των θέσεων περιορισμένος. Στο τέλος, δίδεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Στην Αθήνα έχουν προγραμματιστεί 2 σεμινάρια: Μοντέρνες Τεχνικές στη Σοκολάτα στις 30 Μαΐου – 2 Ιουνίου και Γαλλικά Γλυκά Mignardises & Αλμυρά Petits Fours στις 4 – 7 Ιουλίου. Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο με θέμα: Μοντέρνες Τεχνικές στη Σοκολάτα στις 6-9 Ιουνίου. Η σύγχρονη γνώση και η υψηλή τεχνογνωσία αποτελούν βασική προϋπόθεση για την εξέλιξη κάθε επαγγελματία.

Σχολιάστε