Σεμινάριο «Αποθήκευση & Διαχείριση Α’ Υλών & Τελικών Προϊόντων Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής Αρτοποιείου» στην Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας, 29/11 & 1-2/12/2016

Η Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας ολοκληρώνει το πρώτο εκπαιδευτικό εξάμηνο λειτουργίας της με το σεμινάριο «Αποθήκευση & Διαχείριση Α΄ Υλών & Τελικών Προϊόντων Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής Αρτοποιείου», που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου, 1 & 2 Δεκεμβρίου 2016 στο Κερατσίνι, Αττικής.

Η διαχείριση των αποθεμάτων αποτελεί μια σημαντική ευθύνη για τη διοίκηση μιας παραγωγικής επιχείρησης. Ένας σωστός σχεδιασμός διαχείρισης αποθεμάτων, εξοικονομεί πόρους για την επιχείρηση, διατηρεί ομαλή ροή στην παραγωγή, αυξάνει το ρυθμό παραγωγής και ελαττώνει το κόστος.

Το σεμινάριο θα καλύψει διδακτική ύλη που περιλαμβάνει:

·         Αποθήκευση & διαχείριση πρώτων υλών και τελικών προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

·         Αρχές ορθής αποθήκευσης & έλεγχος της αποθήκης.

·         Διαχείριση αποθήκης & παραλαβή τροφίμων.

·         Ορθή συμπλήρωση εντύπων παραλαβής & διαχείρισης τροφίμων.

Με το πέρας του σεμιναρίου ο σπουδαστής θα έχει αποκτήσει ολοκληρωμένη εικόνα για τον ορθό τρόπο διαχείρισης και αποθήκευσης των  πρώτων υλών και των προϊόντων αρτοποιίας.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Γκιώνης Νικόλαος (Τεχνολόγος Τροφίμων, Msc), επικεφαλής επιθεωρητής της TUV AUSTRIA HELLAS στα συστήματα διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001) και ασφάλειας τροφίμων (HACCP, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, BRC) και με μεγάλη εμπειρία ως υπεύθυνος παραγωγής και διασφάλισης ποιότητας σε βιομηχανίες τροφίμων, αλλά και ως εκπαιδευτής σεμιναρίων σε προσωπικό επιχειρήσεων τροφίμων του ΕΦΕΤ.

Το σεμινάριο έχει συνολική διάρκεια εννιά ώρες και οι συμμετέχοντες θα λάβουν σημειώσεις/ εκπαιδευτικό υλικό, καθώς και Βεβαίωση Παρακολούθησης, εφόσον παρακολουθήσουν όλες τις ώρες του σεμιναρίου.

Για εγγραφές επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας: https://greekbakingschool.gr/ta-seminaria-mas

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στη Γραμματεία της σχολής στο τηλ. 210 4090053.

Σχολιάστε