Σεμινάριο Brioche και Κριτσίνια από την Kenfood

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίηθηκε την Τετάρτη 31/5 το σεμινάριο της Kenfood με θεματολογία «Brioche & Κριτσίνα», στη σύγχρονη τεχνολογικά εξοπλισμένη αίθουσα της Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας, στο Κερατσίνι. O Master Baker της Kenfood κ. Χρήστος Τσουμάνης και η ομάδα του, παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους με ζωντανή αρτοποίηση τα νέα προϊόντα της εταιρίας αλλά και την χρήση αυτών σε πολλές παραλλαγές.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν λαχταριστές αλμυρές και γλυκές δημιουργίες με βάση το brioche, όπως επίσης και ποικίλα, ιδιαίτερα είδη κριτσινιών με σπόρους όπως chia και quinoa. Μείνετε συντονισμένοι, καθώς θα ακολουθήσουν και άλλα σεμινάρια.

Σχολιάστε