ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «Εισαγωγή στην Κοστολόγηση Αρτοποιείου» από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ στις 2-4 Νοεμβρίου 2016

Το σεμινάριο «Εισαγωγή στην Κοστολόγηση Αρτοποιείου» θα διεξαχθεί στην Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας στις 2 έως 4 Νοεμβρίου στο Κερατσίνι, Αττικής.

Πρόκειται για ένα ταχύρρυθμο και εξειδικευμένο σεμινάριο διάρκειας 9 ωρών που απευθύνεται σε:

  • επαγγελματίες αρτοποιούς και αρτεργάτες
  • νέους που επιθυμούν να ενταχθούν στον κλάδο της αρτοποιίας
  • απόφοιτους ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων σχετικών με τα τρόφιμα
  • μάγειρες και εργαζόμενους του τομέα τροφίμων με εξειδίκευση στο κομμάτι του ψωμιού

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι η ανάλυση και η κατανόηση του αντικειμένου της κοστολόγησης και η εφαρμογή της στο πλαίσιο προσδιορισμού αποτελεσμάτων και λήψης αποφάσεων στην αρτοποιία.

Στα πλαίσια του σεμιναρίου «Εισαγωγή στην Κοστολόγηση Αρτοποιείου» θα αναλυθούν οι παρακάτω ενότητες, ενώ παράλληλα θα δοθούν αρκετά παραδείγματα και ασκήσεις κοστολόγησης – τιμολόγησης:

  • Εισαγωγή στην Κλάδο Αρτοποιίας – Προσδιορισμός Βασικών χρηματοοικονομικών εννοιών
  • Κατάρτιση Προϋπολογισμού Καταστήματος Αρτοποιίας
  • Κοστολόγηση Προϊόντων
  • Μέθοδοι Κοστολόγησης
  • Φύλλο κοστολόγησης & Φύλλο Μερισμού
  • Πρότυπο κόστος – Αποκλίσεις
  • Τιμολόγηση προϊόντος
  • Νεκρό Σημείο – Σημείο Εξίσωσης

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να υπολογίζουν και να αναλύουν το κόστος των προϊόντων τους και των τμημάτων της επιχείρησής τους, αλλά και η διοίκηση να λαμβάνει ορθές αποφάσεις σχετικά με τη διαχείριση του αρτοποιείου.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι  η κα Κωλέτση Μαρία, Επιστημονικός Συνεργάτης του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ, με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία της Λογιστικής, της Κοστολόγησης, της Διοικητικής Λογιστικής και τα Λογιστικά Πληροφοριακά Συστήματα.

Όλοι οι σπουδαστές παραλαμβάνουν εκπαιδευτικό υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης εφόσον παρακολουθήσουν όλες τις ώρες του σεμιναρίου.

Για εγγραφές επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας: https://greekbakingschool.gr/ta-seminaria-mas ή καλέστε στη Γραμματεία στο τηλ. 210 4090053.

Σχολιάστε