Σεμινάριο με θέμα «Σάντουιτς: Βάσεις ψωμιού & Συνταγολόγιο Γέμισης» από την Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας

Οι αιτήσεις για το  3ο σεμινάριο της Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας με θέμα «Σάντουιτς: Βάσεις ψωμιού & Συνταγολόγιο Γέμισης» (21-23 Σεπτεμβρίου 2016) ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Μέσα σε κατάμεστη αίθουσα οι εισηγητές του σεμιναρίου, Βασίλης Μάνδρος (Executive Chef) και Δημήτρης Φραγκογιάννης (Τεχνικός Σύμβουλος Μύλοι Λούλη), παρουσίασαν μεγάλη ποικιλία βάσεων για ψωμί και γεμίσεων σάντουιτς για τη δημιουργία του αγαπημένου σνακ της ημέρας. Κλασικές, light, πιο υγιεινές μέχρι και ιδιαίτερες προτάσεις (gourmet) για σάντουιτς.

Σεμινάριο με θέμα «Σάντουιτς: Βάσεις ψωμιού & Συνταγολόγιο Γέμισης» από την Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου παρουσιάστηκαν μέθοδοι οργάνωσης παρασκευής σάντουιτς, προετοιμασίας, συντήρησης και έκθεσής τους, καθώς, επίσης, οι ορθοί τρόποι κοπής των ψωμιών και ο κατάλληλος συνδυασμός πρώτων υλών για ένα άριστο γευστικό αποτέλεσμα.

Οι συμμετέχοντες, επαγγελματίες αρτοποιοί τόσο από την Αττική όσο και από την επαρχία, είχαν την ευκαιρία εκτός από το να δοκιμάσουν όλα τα είδη σάντουιτς που ετοιμάστηκαν και να απαντηθούν όλα τα ερωτήματά τους, κυρίως να λάβουν μέρος στην αρτοποίηση και την ετοιμασία των σάντουιτς.

Οι εισηγητές Βασίλης Μάνδρος και Δημήτρης Φραγκογιάννης εξέπληξαν τους σπουδαστές με την εφευρετικότητά τους, με τις ευφάνταστες γευστικές προτάσεις τους και τις αρτοποιητικές εκπλήξεις που παρουσίασαν την τελευταία ημέρα του σεμιναρίου. Είναι σίγουρο ότι οι συμμετέχοντες πλέον έχουν στη διάθεσή τους μια μεγάλη γκάμα γευστικών προτάσεων για σάντουιτς, για να δημιουργήσουν πεντανόστιμα, ελκυστικά και ανταγωνιστικά προϊόντα στα καταστήματά τους.

Το σεμινάριο διήρκεσε συνολικά εννέα ώρες και οι συμμετέχοντες έλαβαν Βεβαίωση Παρακολούθησης της Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσεχώς σεμινάρια επισκεφτείτε τον ιστότοπό της Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας: https://greekbakingschool.gr/ta-seminaria-mas ή επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Σχολής στο 210 4090053.

Σεμινάριο με θέμα «Σάντουιτς: Βάσεις ψωμιού & Συνταγολόγιο Γέμισης» από την Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας

Σχολιάστε