Συμμετοχή της εταιρείας FAMA FOOD SERVICE AE στη 15Η ΑΡΤΟΖΑ 2017

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της εταιρείας FAMA food service στη 15η Αρτόζα 2017. Σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο, με τη συνεργασία της Torronalba SRL, πλήθος κόσμου είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει μία ποικιλία γεύσεων αλλά και συνδυασμό γεύσεων Ιταλικού παγωτού, οι οποίες ξεπερνούσαν τις 40 και να ενημερωθεί για τις νέες τάσεις παγωτού για τη σεζόν του 2017.
Οι επισκέπτες έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τις νέες γεύσεις παγωτού και έμειναν εντυπωσιασμένοι με το επίπεδο ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών που μπορεί να τους προσφέρει η εταιρεία.
Από την πλευρά της, η εταιρεία τους ενημέρωσε ότι θα είναι δίπλα τους σε κάθε ευκαιρία καθώς πλέον ο επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα να συνεργαστεί και να εμπιστευτεί μία παραγωγό εταιρεία παγωτού όπως η Torronalba SRL, η οποία σταθερά τα τελευταία 40 χρόνια βρισκόμενη στην περιοχή Alba της Βόρειας Ιταλίας, η οποία φημίζεται για το διάσημο φουντούκι της και την εξαιρετική ποιότητα ξηρών καρπών, στοχεύει στην ικανοποίηση των πιο υψηλών απαιτήσεων των επαγγελματιών.

Σχολιάστε