ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ, Αλεύρι για pizza & focaccia E ROSE

Εγγυημένα σταθερή ποιότητα και αξιοπιστία

Οι Ιταλοί δεν αστειεύονται όταν πρόκειται για καλό φαγητό. Γι’ αυτό και έχουν γίνει διάσημοι σε όλο τον πλανήτη για την τέχνη τους στην πίτσα. Ανάμεσα στα συστατικά της επιτυχίας τους, το σημαντικότερο ίσως είναι το αλεύρι. Η Molino Dallagiovanna προτείνει το E ROSE που είναι δημοφιλές και στην Ελλάδα, κυρίως γιατί η ζύμη για pizza ή focaccia μπορεί να ετοιμαστεί το πρωί της ίδιας ημέρας με το E ROSE, καθώς ο χρόνος ωρίμανσης δεν ξεπερνά τις 4-6 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου. Ωστόσο, είναι δυνατή η προετοιμασία της και από το προηγούμενο βράδυ, αρκεί να μείνουν οι μπάλες ζύμης για την πίτσα στο ψυγείο κατά τη διάρκεια της νύχτας. H Molino Dallagiovanna αποκαλύπτει τα τέσσερα σημεία υπεροχής των ειδικών άλευρων που παράγει από το 1832: α) Επιλογή των καλύτερων σπόρων –που καλλιεργούνται σε επιλεγμένες περιοχές της Ιταλίας. β) Το σχολαστικό πλύσιμο των σπόρων σε καθαρό τρεχούμενο νερό πριν αλεστούν (αυτό το κάνει μόνο η Molino Dalagiovanna), που εξασφαλίζει δύο σημαντικά πλεονεκτήματα: το αλεύρι που προκύπτει είναι πιο καθαρό με καλύτερη συμπεριφορά κατά το ζύμωμα και το άνοιγμα. γ) Η αργή και προσεκτική άλεση σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, καθώς η παραμικρή αύξηση της θερμοκρασίας κατά την επεξεργασία χαμηλώνει την ποιότητα του τελικού προϊόντος σε βάρος του αρώματος και της γεύσης. δ) Αρμονική σύνδεση παράδοσης με τεχνολογία, καθώς η Molino Dallagiovanna χρησιμοποιεί τα κορυφαία μηχανήματα άλεσης (Bühler) και παράγει κάθε τύπο αλευριού ακολουθώντας με αυστηρότητα και συνέπεια συγκεκριμένες παραμέτρους, με στόχο την εγγυημένα σταθερή ποιότητα και αξιοπιστία κάθε φορά. Δεν είναι τυχαίο ότι η Molino Dallagiovanna είναι αναγνωρισμένη χορηγός και συνεργάτης των κορυφαίων σχολών και ενώσεων μαγειρικής στην Ιταλία: Castalimenti και Italian Academy of Master Pastry Chefs. Διατίθεται σε σακί 10kg.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ

Σχολιάστε