Η südback 2016 έρχεται και στοχεύει σε νέα ρεκόρ

«Για να πετύχεις θα πρέπει να αποδεχθείς την άποψη του άλλου και να εξετάσεις τα πράγματα μέσα από τα μάτια του». Η südback ενεργεί πάντα σύμφωνα με αυτό το ρητό του Henry Ford και με τη βοήθεια των εκθετών και των επισκεπτών της έχει γίνει μία από τις πλέον επιτυχημένες εκθέσεις στο χώρο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Η έκθεση έχει ήδη θέσει νέους στόχους για ρεκόρ στην 26η διοργάνωσή της που θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 25 Οκτωβρίου 2016 στη Στουτγάρδη. Οι αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου είναι ήδη πλήρως κλεισμένες, 3 μήνες πριν ξεκινήσει η έκθεση και η ζήτηση είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο της προηγούμενης έκθεσης. «Αυτή η ισχυρή ζήτηση είναι η εντυπωσιακή επιβεβαίωση της σημασίας της südback για τη βιομηχανία της αρτοποιίας», δηλώνει ο Andreas Wiesinger, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Messe Stuttgart.

Η Messe Stuttgart και οι συνεργάτες της, τα Κεντρικά Γραφεία της BÄKO στη Νότια Γερμανία, ο κρατικός Σύλλογος Αρτοποιών Guilds της Βυρτεμβέργης και ο κρατικός Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Guilds της Βάδης-Βυρτεμβέργης, ανυπομονούν και περιμένουν με αισιοδοξία τη südback 2016 που είναι το μεγαλύτερο φετινό γεγονός για τη βιομηχανία της αρτοποιίας στο γερμανόφωνο κόσμο. 650 εκθέτριες εταιρείες αναμένονται στη Στουτγάρδη, με πάνω από 100 από αυτές να προέρχονται από άλλες χώρες της Ευρώπης, κάτι που αποτελεί ποσοστό ρεκόρ. Ρεκόρ επίσης παρατηρείται στον αριθμό των επισκεπτών που αναμένεται να υπερβούν τον αριθμό ρεκόρ της διοργάνωσης του 2014 που ήταν 33.000 επαγγελματίες επισκέπτες. «Με βάση την χαρούμενη προσμονή και τα θετικά μηνύματα από τη βιομηχανία, περιμένουμε να έχουμε μία πολύ επιτυχημένη διοργάνωση» τονίζει ο Andreas Wiesinger.

südback 2016

südback 2016

Η συνένωση της βιομηχανίας επεκτείνει την περιοχή της λεκάνης απορροής σε ένα δύσκολο περιβάλλον

Παρά τη μείωση του αριθμού των εταιρειών στην αγορά της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, η südback καταφέρνει όχι μόνο να αυξάνεται σταθερά αλλά και η «λεκάνη απορροής» της εκδήλωσης επίσης μεγαλώνει. Από την πλευρά των εκθετών, η Messe Stuttgart βλέπει μια σαφή αύξηση στον αριθμό των εταιριών από άλλες γερμανόφωνες χώρες, κυρίως από την Αυστρία. Επίσης, αναμένει σημαντική αύξηση του αριθμού των επισκεπτών από την περιοχή της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας. Σε εθνικό επίπεδο, κυρίως από τη Βόρεια Γερμανία, σε διεθνές επίπεδο, κυρίως από την Αυστρία, όπου ακυρώθηκε και η μόνη εμπορική έκθεση για τη βιομηχανία στη γειτονική χώρα. Επίσης, η φήμη της Γερμανίας ως παράδεισος του ψωμιού κάνει τη südback ακόμα πιο ενδιαφέρουσα για τις εταιρίες της διεθνούς αγοράς. Το 2016, κάτι λιγότερο από το 20% των εκθετών εταιρειών, θα προέρχονται από άλλες ευρωπαϊκές χώρες για να συναντήσουν φορείς λήψης αποφάσεων από την εγχώρια αγορά και το εξωτερικό.

südback 2016

südback 2016

 Συνοδευτικό πρόγραμμα, διακρίσεις και βραβεία υπογραμμίζουν την καινοτόμο δύναμη της βιομηχανίας

Από το 1978 η südback έχει προσφέρει ποικιλόμορφες παρουσιάσεις στους επισκέπτες της από το γερμανόφωνο κόσμο αλλά και τις γειτονικές χώρες της Ευρώπης. Όλες οι εξελίξεις του κλάδου από την αρτοποιία, τις τεχνολογίες, τις πρώτες ύλες, τα ημικατεργασμένα προϊόντα, τη διαμόρφωση καταστημάτων, μέχρι την προώθηση πωλήσεων και υπηρεσιών αντανακλώνται στα περίπτερα της έκθεσης. Σημαντικές τάσεις, όπως η αγορά για φαγητό έξω από το σπίτι και τα catering έχουν επίσης παρουσία μεταξύ των εταιρειών.

Εκτός από τα νέα προϊόντα που παρουσιάζονται από τους εκθέτες, οι ευκαιρίες για επαγγελματικούς διαλόγους και ανταλλαγή πληροφοριών και ιδεών ανάμεσα στους συναδέλφους είναι επίσης βασικός λόγος που η εκδήλωση είναι ένα σημείο – κλειδί για τη βιομηχανία. Επίσης, τα φόρουμ των συντεχνιών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής παρέχουν σημαντική πληροφόρηση σχετικά με την εκπαίδευση και τις ευκαιρίες για συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη.

südback 2016

südback 2016

 

Φέτος στη Στουτγάρδη, η südback 2016 φιλοδοξεί να αποτελέσει για τους επαγγελματίες-επισκέπτες της τη μεγαλύτερη πλατφόρμα καινοτομιών και νέων τάσεων στη βιομηχανία της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.

Περισσότερες πληροφορίες για τη südback 2016 θα βρείτε στο σύνδεσμο www.suedback.de

 

Σχολιάστε