Διαγωνισμός “The Burger Challenge” Délifrance

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός “The Burger Challenge” που διοργάνωσε η Délifrance Hellas την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στο εστιατόριο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, Clap the restaurant.

Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τους καταξιωμένους σεφ Χρόνη Δαμαλά, Νίκο Καραθάνο, Γκίκα Ξενάκη, Ηλία Σκουλά και τον food consultant Χρήστο Σοκόλη, ανέλαβε το ευχάριστο έργο να αναδείξει το καλύτερο burger. Οι καλεσμένοι ήταν γνωστοί σεφ, δημοσιογράφοι και ειδικοί της γαστρονομίας.

Οι 11 διαγωνιζόμενοι σπουδαστές μαγειρικής και αρχάριοι σεφ όλης της χώρας έβαλαν τα δυνατά τους και παρουσίασαν στους κριτές burger με έμπνευση από αγαπημένες μεσογειακές συνταγές και ξεχωριστά υλικά όπως γαριδάκι συμιακό, ροδοσταμιά, ξύγαλο Σητείας σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα ψωμιά της Délifrance.

Νικήτρια αναδείχθηκε η σεφ Κωνσταντίνα Βούλγαρη-Κοντεσοπούλου, παρουσιάζοντας ένα burger από κουνέλι στιφάδο με νεροκάρδαμο, γλιστρίδα, καραμελωμένα κρεμμύδια, ξύγαλο Σητείας και λαλάγγια πατάτας σε ψωμί brioche βουτύρου Délifrance. H Κωνσταντίνα, μαζί με τα μέλη της κριτικής επιτροπής, θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψει στο Monaco στις 27 Νοεμβρίου για να παρακολουθήσει το Chefs’ World Summit, το πρώτο παγκόσμιο συνέδριο υψηλής γαστρονομίας με τη συμμετοχή περισσότερων από 1.000 σεφ απ’ όλο τον κόσμο!

Ένας πραγματικός παγκόσμιος κόμβος της μαγειρικής τέχνης, το Chefs’ World Summit έχει σχεδιαστεί ώστε να εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει μια νέα γενιά σεφ, με θεματικά σεμινάρια και workshops σε συνδυασμό με μια έκθεση 5.500 τ.μ. με προϊόντα υψηλής ποιότητας.

gs0601

gs0602

gs0609

gs0714

gs0773

gs0619

gs0624

gs0649

gs0692

 

Σχολιάστε