Στρωτήρας CW12 με σύστημα επικάλυψης από την CHOCOLATE WORLD
Με 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο της χειροποίητης σοκολάτας, η Chocolate World συνεχίζει...
Μάρτιος – Απρίλιος
Με 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο της χειροποίητης σοκολάτας, η Chocolate World συνεχίζει...
Η Sefco Zeelandia λανσάρει τις σοκολάτες Luker. Η Luker είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός της...
Η ΑΡΤΙΖΑΝ Α.Ε. παρουσιάζει μια πλήρη σειρά προϊόντων σοκολάτας. Προϊόντα ανώτερης ποιότητας που...
Υπάρχει ένα μαγικό μείγμα που θα βρείτε μόνο στη ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ και θα πρωταγωνιστήσει...
Από την ιταλική GIUSO, την παραγωγό εταιρεία με την τεράστια παράδοση στη δημιουργία πρώτων υλών...
Το Super Atlas, από τη Μύλοι Κεπενού, πρόκειται για ένα ειδικό αλεύρι, ιδανικό για δημιουργίες,...
Κατάστημα 88 τ.μ. στον κεντρικό πεζόδρομο του Αμαρουσίου, κατάλληλο για χρήση και από επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος. Δίπλα στον σταθμό του ΗΣΑΠ. Κατάσταση ακινήτου καλή. Διαθέτει πρόσοψη με 5 μέτρα βιτρίνα, φωτεινό και αποτελείται από ισόγειο χώρο 88 τ.μ....
Η ERGON, ως μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία στον χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας με πάνω από 24 καταστήματα σε περισσότερες από 4 χώρες παγκοσμίως, αναζητεί ενθουσιώδεις και γεμάτους όρεξη ανθρώπους για να στελεχώσουν το νέο καινοτόμο project της στο κέντρο της...
Πωλείται εξοπλισμός αρτοποιίας στην Ηγουμενίτσα. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6993236615EMAIL: [email protected]
Πωλείται επιχείρηση αρτοζαχαροπλαστείου στη Σπάρτη, 317 τ.μ. με τα εξής εργαστήρια: Εργαστήριο αρτοσκευασμάτων με αρτοκλίβανο Werner 12 τελάρων, ταχυζυμωτήριο kemper 100 κιλών, ζυγοκοπτικό sottoriva, κώνο sottoriva, πλαστική μηχανή, ημιαυτόματο μηχάνημα κοπής τοστ και...
Μεγάλη η απήχηση της ARTOZYMA στον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Στο DNA του...
Κάθε χρονιά, στο ξεκίνημα της άνοιξης συνηθίζουμε να μιλάμε για τις τάσεις, τα νέα, τις εξελίξεις...
Το τεύχος 135, περιέχει πλούσια ύλη και κεντρικό ρεπορτάζ αρτοποιίας το τσουρέκι, καθώς το Πάσχα πλησιάζει και ο αρτοποιός χρειάζεται ιδέες και προτάσεις για τις δημιουργίες του. Στο pastry υπάρχουν προτάσεις για σοκολάτα, το υλικό που πάει παντού και εντυπωσιάζει όπου χρησιμοποιηθεί. Άρθρα, συνταγές και προτάσεις σε ένα τεύχος χρήσιμο για τον επαγγελματία αρτοποιό και ζαχαροπλάστη.