Πολυβιταμινούχο ψωμί Vikorn D από την SEFCO ZEELANDIA
Ανακαλύψτε το Vikorn D, το νέο μείγμα δοσολογίας 50% για την παρασκευή πολυβιταμινούχων πολύσπορων...
Μάρτιος – Απρίλιος
Ανακαλύψτε το Vikorn D, το νέο μείγμα δοσολογίας 50% για την παρασκευή πολυβιταμινούχων πολύσπορων...
Η νέα σειρά βιτρινών Vision Show που κατασκεύασε η Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ για 12, 18 και 24 θέσεις...
Η ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ παρουσιάζει το νέο μίγμα CAKE DELIGHT για τη δημιουργία μοναδικών προϊόντων...
H ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ φέρνει μία σειρά προϊόντων, που έχει ήδη κατακτήσει περίοπτη θέση στις...
Η εταιρεία ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ ΧΡ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΟΕ προτείνει την νέα μηχανή στρωσίματος, με δυνατότητα...
Η κρύα κρέμα ζαχαροπλαστικής CREDI CUSTARD VEGAN της CREDIN, σε αποκλειστική διάθεση από την ΚΟΝΤΑ...
Κατάστημα 88 τ.μ. στον κεντρικό πεζόδρομο του Αμαρουσίου, κατάλληλο για χρήση και από επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος. Δίπλα στον σταθμό του ΗΣΑΠ. Κατάσταση ακινήτου καλή. Διαθέτει πρόσοψη με 5 μέτρα βιτρίνα, φωτεινό και αποτελείται από ισόγειο χώρο 88 τ.μ....
Η ERGON, ως μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία στον χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας με πάνω από 24 καταστήματα σε περισσότερες από 4 χώρες παγκοσμίως, αναζητεί ενθουσιώδεις και γεμάτους όρεξη ανθρώπους για να στελεχώσουν το νέο καινοτόμο project της στο κέντρο της...
Πωλείται εξοπλισμός αρτοποιίας στην Ηγουμενίτσα. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6993236615EMAIL: [email protected]
Πωλείται επιχείρηση αρτοζαχαροπλαστείου στη Σπάρτη, 317 τ.μ. με τα εξής εργαστήρια: Εργαστήριο αρτοσκευασμάτων με αρτοκλίβανο Werner 12 τελάρων, ταχυζυμωτήριο kemper 100 κιλών, ζυγοκοπτικό sottoriva, κώνο sottoriva, πλαστική μηχανή, ημιαυτόματο μηχάνημα κοπής τοστ και...
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το πρώτο event για τις σοκολάτες Luker, στις 28 Μαρτίου στη...
«Και τώρα πώς θα το ονομάσουμε;» είναι η εύλογη ερώτηση που ακολουθεί, σχεδόν αμέσως, την...
Το τεύχος 135, περιέχει πλούσια ύλη και κεντρικό ρεπορτάζ αρτοποιίας το τσουρέκι, καθώς το Πάσχα πλησιάζει και ο αρτοποιός χρειάζεται ιδέες και προτάσεις για τις δημιουργίες του. Στο pastry υπάρχουν προτάσεις για σοκολάτα, το υλικό που πάει παντού και εντυπωσιάζει όπου χρησιμοποιηθεί. Άρθρα, συνταγές και προτάσεις σε ένα τεύχος χρήσιμο για τον επαγγελματία αρτοποιό και ζαχαροπλάστη.