H Στέλιος Κανάκης ΑΒΕΕ παρουσιάζει το VELVET της εταιρείας BAKELS, ένα καταπληκτικό βελτιωτικό αρτοποιίας σε μορφή σκόνης, που εξασφαλίζει υπέροχα μαλακά και αφράτα τελικά προϊόντα με μεγάλη φρεσκάδα που διαρκεί.

Είναι ιδανικό για μαλακά ψωμάκια σάντουιτς, χάμπουργκερ, hot-dog, και μπριός.

Δοσολογία: 1 – 2% επί του αλεύρου ανάλογα την εφαρμογή.

Διατίθεται σε σακί 12,5 κιλών.

www.stelioskanakis.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα
    (Visited 1.529 times, 1 visits today)