Μίγμα για την παρασκευή αυθεντικής ιταλικής Ciabatta με συμμετοχή 10% επί του αλεύρου, με μεγάλη απορροφητικότητα σε νερό (75-80%). Δίνει τραγανή κόρα και μεγάλη κυψέλωση στην ψίχα. Λόγω του χαρακτηριστικού αρώματος και της γεύσης προζυμιού που έχει, μπορεί να συνδυαστεί με μεγάλη ποικιλία αλλαντικών και τυριών. Ιδανική για σάντουιτς, σνακ, φοκάτσια και προψημένες ζύμες. Διατίθεται σε σακί 15kg.
www.aktinafoods.com

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα
    (Visited 72 times, 1 visits today)