Η Μύλοι Λούλη προτείνει το αλεύρι Βρώμης. Με μεγάλη διατροφική αξία γιατί έχει υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και β-γλυκάνες, που συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.

Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 3 γρ. β-γλυκανών από βρώμη, πίτυρο βρώμης, κριθάρι, πίτυρο κριθαριού ή από μίγματα των εν λόγω β-γλυκανών, σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη διατροφή.

www.loulismills.gr

(Visited 37 times, 1 visits today)