ΤΑΣΕΙΣ:
Τεχνικές παραγωγής ψωμιού με προωρίμανση...
Κέικ, μια γλυκιά καθημερινή συνήθεια...
Χρήση σιμιγδαλιού στην αρτοποιία και ζαχαροπλαστική...
Τεύχος 124
Μάιος – Ιούνιος
ΝΕΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΘΕΜΑΤΑ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΟΔΗΓΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΒΙΒΛΙΑ
Επιλέξτε Page
ΝΕΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΘΕΜΑΤΑ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΟΔΗΓΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΒΙΒΛΙΑ
FRESHBAKERY.GR
Η ομάδα του freshbakery.gr
Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε όλη την ομάδα του freshbakery.gr και να ανατρέξετε στην αρθρογραφία του κάθε συντάκτη.
Αλέξανδρος Κριτσαντώνης
Γεώργιος Κουβουτσάκης
Γεωργία Παπαλουκά
Γιώργος Χαϊνάς
Δημήτρης Μποσδίκος
Ελένη Πανά
Ευαγγελία Κουντούρη
Θεοφάνης Γεωργόπουλος
Μαρία Δαουτάκου
Μαίρη Λογαρά – Δασοπούλου
Μανώλης Αρκουλής
Μιχάλης Πάνος
Οδυσσέας Ιστορικός
Χριστίνα Μακρατζάκη
Μιχάλης Νανόπουλος
Διαμαντής Παπαπαναγής
Νίκος Ζαχαράκης
Νίκος Παπαδόπουλος
Γραφτειτε στο newsletter μας:
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που συμπληρώσατε.
Όνομα
Email
Εγγραφείτε