fbpx

Ιούλ 22, 2022 | Νεα

Base Unica Zero από την CRESCO

H ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ παρουσιάζει την πρωτοποριακή βάση για παγωτά Unica Zero με στέβια και χωρίς γάλα σκόνη! Με μηδέν ζάχαρη και μηδέν υδρογονωμένα λιπαρά, η Unica Zero είναι ιδανική για παγωτά με πάστες ξηρών καρπών 100% (φιστίκι ή φουντούκι) αλλά και για σορμπέ με φρέσκα ή κατεψυγμένα φρούτα σε πουρέ, όπως η σειρά πουρέ φρούτων 100% της Les Vergers Boiron. Η εφαρμογή είναι απλούστατη, καθώς δεν χρειάζεται καν παστερίωση. Απλώς προσθέστε νερό ή γάλα, την πάστα παγωτού ή το φρούτο επιλογής σας, ανακατέψτε και παγώστε στην παγωτομηχανή.
www.yiannikas.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.