fbpx

περιοδικο ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ

135. Μάρτιος – Απρίλιος

Το τεύχος 135, περιέχει πλούσια ύλη και κεντρικό ρεπορτάζ αρτοποιίας το τσουρέκι, καθώς το Πάσχα πλησιάζει και ο αρτοποιός χρειάζεται ιδέες και προτάσεις για τις δημιουργίες του. Στο pastry υπάρχουν προτάσεις για σοκολάτα, το υλικό που πάει παντού και εντυπωσιάζει όπου χρησιμοποιηθεί. Άρθρα, συνταγές και προτάσεις σε ένα τεύχος χρήσιμο για τον επαγγελματία αρτοποιό και ζαχαροπλάστη.

Αρχείο παλαιότερων τευχών

Κατεβάστε και διαβάστε online τα παλαιότερα τεύχη του περιοδικού

97. Νοέμβριος – ∆εκέμβριος 2017

97. Νοέμβριος – ∆εκέμβριος 2017

96. Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2017

96. Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2017

95. Ειδική Έκδοση

95. Ειδική Έκδοση

94. Ιούνιος – Αύγουστος 2017

94. Ιούνιος – Αύγουστος 2017

93. Μάρτιος - Απρίλιος 2017

93. Μάρτιος – Απρίλιος 2017

92. Ιαν. – Φεβρ. 2017

92. Ιαν. – Φεβρ. 2017

91. Δεκέμβριος 2016 – Ιαν. 2017

91. Δεκέμβριος 2016 – Ιαν. 2017

Αγοράστε τα βιβλία μας

Επισκεφτείτε το eshop και αποκτήστε τα βιβλία «Από το στάρι στο ψωμί» με δεκάδες συνταγές που αποτελούν εγγύηση για το τέλειο αποτέλεσμα.