fbpx

Νοέ 12, 2021 | Νεα

Ετήσια έκθεση ανάλυσης αλεύρων από την MILLBAKER

Εργαζόμενοι σε πλήρη ρυθμό έρευνας της νέας συγκομιδής σιτηρών και αλεύρων η ομάδα R&D της Millbaker εξετάζει και αναλύει πλήρως, φυσικοχημικά σε ανάλυση πρωτεϊνών, hagberg, υγρασίας, γλουτένης και απόδωση στην αρτοποίηση από αλευρόμυλους της Γαλλίας αλλά και της Ευρωπαϊκής αγοράς, προτείνοντας τις απαραίτητες ενζυματικές λύσεις συστατικών για κάθε τύπο θέματος ξεχωριστά. Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του 2021 η παγκόσμια παραγωγή σίτου αναμένεται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι 776,9 Mt ενώ η ευρωπαϊκή παραγωγή έχει αυξηθεί κατά 13,3 εκ. τόνους σε σχέση με την προηγούμενη χρόνια.
www.trofingred.com

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.