Το βιβλίο “FRUITS”, του καλύτερου ζαχαροπλάστη στον κόσμο για το 2018, Cedric Grolet, θα κυκλοφορήσει φέτος αρχές φθινοπώρου και στα ελληνικά.

Στη νέα έκδοση «ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική», ο Cedric Grolet «υπό την εντολή» μιας άλλης εμβληματικής μορφής της γαλλικής κουζίνας, του Alain Ducasse, συγκεντρώνει 100 συνταγές ζαχαροπλαστικής (cakes, cookies, eclairs…), αναπαράγοντας άψογα 7 τύπους φρέσκων φρούτων.

Το βιβλίο απευθύνεται σε επαγγελματίες ζαχαροπλάστες και chefs και θα προπωλείται μέχρι 31 Αυγούστου με έκπτωση.

www.cucina.gr

(Visited 50 times, 1 visits today)