Οι φυτικές ίνες βρίσκουν εφαρμογή σε προϊόντα, όπως Ψωμιά – Τσουρέκια – Muffins – Cakes – Παγωτά – Παντεσπάνια – Κρέμες ζαχαροπλαστικής – Croissants. Είναι ένα μοναδικό φυσικό συστατικό, που παράγεται από εσπεριδοειδή και επιτυγχάνονται τα παρακάτω στα προϊόντα Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής:

  • Μείωση κόστους με αντικατάσταση λίπους έως και 50% με παράλληλη μείωση των θερμίδων στο τελικό προϊόν.
  • Μείωση κόστους με αντικατάσταση αυγού έως 20%.
  • Μείωση κόστους με αύξηση της συγκράτησης νερού.
  • Βελτίωση της διατήρησης της φρεσκάδας και της υφής για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  • Κατάλληλο και για προϊόντα χωρίς γλουτένη.
  • Κατάλληλο για προϊόντα καθαρής ετικέτας.

www.sivvas.com.gr

(Visited 35 times, 1 visits today)