Η νέα κρέμα-πραλίνα GIANDUCA IRCA εκτός από χρήση στη ζαχαροπλαστική έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε με αυτή το πιο σταθερό παγωτό σοκολάτα-φουντούκι.

Σε αντίθεση με άλλα παρόμοια προϊόντα, το παγωτό «Πραλίνα Gianduca» παραμένει πολύ σταθερό επί μέρες σε θερμοκρασίες βιτρίνας! Χρησιμοποιείται ως γεύση (1 κιλ. προϊόντος + 1,25 λίτρα ζεστό γάλα) και ως ρίπλα αυτούσια. Η GIANDUCA περιέχει 30% σοκολάτα τζιαντούγια και 16% φουντούκια, συστατικά που της δίνουν υπέροχη γεύση που ξεχωρίζει!

Σε δοχείο 5 κιλών.

www.laoudis.gr

(Visited 79 times, 1 visits today)