Η Μύλοι Λούλη εμπλουτίζει την ευρεία γκάμα προϊόντων της, με δύο νέα προϊόντα. Το μίγμα Low GI Ευ Ζην, ειδικό για ψωμί χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και το αλεύρι Τύπου 70% Super Δυνατό παρουσιάστηκαν στο ευρύ κοινό, στην Artoza. Σύσσωμη η οικογένεια της Μύλοι Λούλη υποδεχόταν τους πελάτες της καθημερινά, στο περίπτερό της, προσφέροντας ελληνικούς μεζέδες με τη συνοδεία pretzel, με το νέο αλεύρι τύπου 70% Super Δυνατό, κριτσίνια με αλεύρι Πολύκαρπο, μπαγκέτα με Extra Rustic και Extra Ζυμωτό αλλά και νόστιμο ψωμί χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη με το νέο μίγμα Low GI Ευ Ζην.
www.loulismills.gr

(Visited 54 times, 1 visits today)