fbpx

Ιούν 10, 2020 | Νεα

Οι νέες τάσεις στο παγωτό, επίδειξη Fabbri 1905 από την ΚΑΝΑΚΗΣ

H ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ πραγματοποίησε με επιτυχία διήμερο σεμινάριο παγωτού FABBRI 1905. Το έμπειρο τεχνικό τμήμα της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ σε συνεργασία με τον Gelato Master Franco Toso, της FABBRI, παρουσίασαν τα νέα προϊόντα για το 2020. Όλοι ενθουσιάστηκαν με τις νέες λαχταριστές γεύσεις της σειράς Simplé: Amarena, YogoGreco, Avocado και Aloe. Τα εκπληκτικά Variegatο Biscotti Cookies, Snackoloso Bom Bon και την εξαιρετική βάση Gran Cioccolato. Tις εντυπώσεις κέρδισε το καινοτομικό Delipaste “Nonna”, με το οποίο παρουσιάστηκαν εκπληκτικές παραδοσιακές συνταγές γλυκού σε παγωτό.
www.stelioskanakis.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.