Η LESAFFRE HELLAS με την παγκόσμια εμπειρία έρευνας των 150 χρόνων δημιουργεί μία νέα σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων ειδικά σχεδιασμένα για τους βιοτέχνες αρτοποιούς.

Ο στόχος είναι να τους εκπαιδεύσει σε σύγχρονες μεθόδους και διαδικασίες παραγωγής ώστε αυτοί να μπορέσουν να ακολουθήσουν τις νέες καταναλωτικές τάσεις που αναπτύσσονται στην μετά κορωνοϊού εποχή.

Το κάθε σεμινάριο απευθύνεται σε μία γκάμα προϊόντων όπως προζυμένια ψωμιά, το χωριάτικο, το τσουρέκι, και άλλα προϊόντα που έχει στην αρτοθήκη του. Ο σκοπός είναι οι βιοτέχνες αρτοποιοί να βελτιώσουν την ποιότητα ,την αποτελεσματικότητα, αλλά και την κερδοφορία αυτών των προϊόντων.

Η LESAFFRE HELLAS είναι η μόνη εταιρεία βιοτεχνολογίας  του κλάδου που απευθύνεται καθαρά στο βασικό προϊόν του αρτοποιείου και μόνο: ΤΟ ΨΩΜΙ.

Tα σεμινάρια αυτά είναι:

9 Σεπτεμβρίου  6 μμ
Τίτλος:  Αρχαίες τεχνικές αρτοποίησης στην υπηρεσία της σύγχρονης βιοτεχνικής αρτοποιίας.

7 Οκτωβρίου  6 μμ
Τίτλος: Πως το κλασσικό χωριάτικο μπορεί να γίνει premium  ψωμί στην αρτοθήκη σας.

4 Νοεμβρίου  6 μμ
Τίτλος: η εκτατότητα της ζύμης και τα αποτελέσματα της στο ψωμί.

2 Δεκεμβρίου 6 μμ
Τίτλος: Τα μυστικά για ένα εξαιρετικά γευστικό και μαλακό τσουρέκι διαρκείας πολλών ημερών που να ξεχωρίζει.

(Visited 143 times, 1 visits today)