Μετά την έρευνα για τον κορονοϊό διαπιστώθηκε ότι τα ειδικού τύπου ψωμιά έχουν υψηλές αντοχές και μπορούν να γίνουν οδηγοί  νεοεισερχόμενων πελατών.

Με γνώμονα αυτό η Lesaffre Hellas διοργανώνει ένα διαδικτυακό  σεμινάριο με τίτλο:  Αρχαίες τεχνικές αρτοποίησης στην υπηρεσία της σύγχρονης βιοτεχνικής αρτοποιίας.

Στο σεμινάριο αυτό θα παρουσιαστεί η αρχαία τεχνική Zavarka που χρησιμοποιούσαν οι Σλάβοι για να παράγουν ψωμιά με ζουμερή ψίχα, τραγανή κόρα διατηρώντας το ψωμί πολλές μέρες μαλακό.

Ο σκοπός του είναι οι βιοτέχνες αρτοποιοί να βελτιώσουν την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων που παράγουν, επίσης με εξειδικευμένα premium  ψωμιά  να προσαρμοστούν στις νέες ανάγκες που επιβάλει η εποχή του κορονοϊού αλλά και στις νέες τάσεις που αναπτύσσουν  οι καταναλωτές.

Η εταιρεία παραμένει πιστή στην από 4 Αυγούστου δέσμευσή της για τη διεξαγωγή  των webinar.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί  στις 9 Σεπτέμβριου, ώρα 6μ.μ και η διάρκειά του είναι 35 λεπτά.

Για να παρακολουθήσετε το διαδικτυακό σεμινάριο μπείτε στο παρακάτω link

https://youtube/y5-fHHfcsGs

Για περαιτέρω πληροφορίες μπείτε στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook https://www.facebook.com/lesaffre.hellas

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες.

(Visited 67 times, 1 visits today)