Μάφιν, Μάφιν, Μάφιν. Μικρά στρογγυλά κέικ που τρώγονται για πρωινό (και όχι μόνο). Το μυστικό της επιτυχίας τους η ελαφριά, μαλακή και αφράτη ζύμη. Ο Ελληνικός Φούρνος, ειδικός στη ζύμη, αναδεικνύει δύο γεύσεις, η μία γεμάτη σοκολάτα, με ολόκληρα κομμάτια σοκολάτας και η άλλη βανίλια– πορτοκάλι, πασπαλισμένη με κομμάτια ζάχαρης. Μικρές μπουκιές γλυκιάς απόλαυσης που δίνουν τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να εμπλουτίσουν τη λίστα των προϊόντων τους. Μόνο από τον Ελληνικό φούρνο.
www.brakopoulos.gr

(Visited 47 times, 1 visits today)